Nuppitaivas

Nuppitaivas on yhden naisen pyörittämä taivaallisen ihana nuppikauppa. Nimeni on Johanna Lindqvist ja asustelen nuppieni kanssa Siivikkalassa Ylöjärvellä, ihan Tampereen kupeessa. Verkkokauppa on avattu heinäkuun alussa 2018. Konkreettisesti nupit löytyvät garagemyymälästä, joka toimii lähinnä noutopisteenä, mutta on avoinna myös sovitusti, (yhteystiedot sivun alaosassa), jos nuppeja haluaa tulla katsomaan paikan päälle. Aina se ei toki valintaa helpota, kun pää voi mennä pyörälle ja suunnitelmat muuttuvat, mutta eihän se välttämättä huono ole!  Valikoimassa on tällä hetkellä yli 400 erilaista nuppia ja vedintä hassuista sieviin, sievistä omituisiin, omituisista elegantteihin. Toivottavasti löydät omasi!

 

Tärkeää yleistietoa nupeista ja vetimistä: Suuri osa nupeista on käsintehtyjä, tästä syystä saattaa eroja löytyä niin koossa, värisävyssä kuin viimeistelyssäkin. Tilaukseesi pyrin aina laittamaan mahdollisimman samankaltaiset nupit. Nuppien mitat ovat noin-mittoja, ruuvin pituus saattaa vaihdella erittäin. Mielelläni laitan lisäkuvia ja/tai infoa, jos sellaista tarvitset tai autan esimerkiksi, jos valinnanvaikeus iskee.

Jos haluamasi nuppi/vedin on loppunut varastosta tai saldo ei riitä, ota yhteyttä, niin katsotaan tilausmahdollisuutta.  Saa myös ehdottaa toiveita nupeista, joita ei mallistosta löydy, katsotaan jos siihenkin löytyisi ratkaisu.

Ottaisin mielelläni vastaan valokuvia, kun nuppi/nupit ovat löytäneet paikkansa. Ne voi lähettää sähköpostiin info@nuppitaivas.fi. Lisään ne “Asiakkaan kotona” -kansioon Facebookiin. Toivottavasti voit myös linkittää kuvasi Instagramiin #nuppitaivas Sydämellinen kiitos 🙂

Luontoa kunnioittaen käytän pakkauksissa kierrätysmateriaaleja.

Noutopiste: Käkimäentie 60, 33450 Siivikkala

+358 (0) 504399575

info@nuppitaivas.fi

HUOMIO: Kuljemme messuilla ja tapahtumissa yhdessä Sisustusliike LIVE WITH ME:n kanssa. Täältä löytyvät industriaalityylin ja kierrätyksen tuotteet, kuten metallikirjaimet, valaisimet jne. Lasinaluset ovat yksi suosituin tuote. Olemme huomanneet, että lehdissä, blogeissa jne mainitaan tuotteiden olevan Nuppitaivaasta, mutta ne siis todellakin ovat verkkokaupasta löydettävissä ainoastaan sivustolta www.livewithme.fi Nuppitaivas on siis vain ja ainoastaan nupeille ja vetimille. Garagemyymälästä löytää kummankin putiikin tuotteet.

Valikko