Nuppitaivas

Ajankohtainen tärkeä tiedote 12.5.21: Nuppitaivaan tarina on tullut päätökseensä ja verkkokaupassa on alkanut loppuunmyyntiale. Nyt kannattaa olla nopea ja varmistaa oman suosikkinupin saanti. Lisätilauksia ei enää tehdä. Valitettavasti myöskin työmäärän ja aikapulan vuoksi käynnit garagemyymälässä ovat aika lailla mahdottomia järjestää, mutta noutotilaukset onnistuvat normaaliin tapaan.

Kiitos kaikille kuluneista vuosista, Nuppitaivaan tarina alkoi heinäkuussa 2018, mutta matka kaikkinensa on alkanut vuonna 2013 sistustuliikkeenä, jossa nupit ja vetimet olivat osa valikoimaa, kunnes ne sitten muutama vuosi sitten erotettiin omaksi kaupakseen. Kiitos ihan jokaiselle asiakkaalle, teidän ansiosta olen saanut tehdä tätä rakastamaani työtä usean vuoden ajan. Nyt kuitenkin uudet tuulet puhaltavat ja ehkäpä jossain vaiheessa vielä kohdataan Nuppitaivaassa. No niin, nyt sinne ostoksille sitten 😀

Nuppitaivas on yhden naisen pyörittämä taivaallisen ihana nuppikauppa. Nimeni on Johanna Lindqvist ja asustelen nuppieni kanssa Siivikkalassa Ylöjärvellä, ihan Tampereen kupeessa. Konkreettisesti nupit löytyvät garagemyymälästä, joka toimii lähinnä noutopisteenä. Valikoimassa on tällä hetkellä yli 400 erilaista nuppia ja vedintä hassuista sieviin, sievistä omituisiin, omituisista elegantteihin. Toivottavasti löydät omasi!

 

Tärkeää yleistietoa nupeista ja vetimistä: Suuri osa nupeista on käsintehtyjä, tästä syystä saattaa eroja löytyä niin koossa, värisävyssä kuin viimeistelyssäkin. Tilaukseesi pyrin aina laittamaan mahdollisimman samankaltaiset nupit. Nuppien mitat ovat noin-mittoja, ruuvin pituus saattaa vaihdella erittäin. Mielelläni laitan lisäkuvia ja/tai infoa, jos sellaista tarvitset tai autan esimerkiksi, jos valinnanvaikeus iskee.

Jos haluamasi nuppi/vedin on loppunut varastosta tai saldo ei riitä, ota yhteyttä, niin katsotaan tilausmahdollisuutta.  Saa myös ehdottaa toiveita nupeista, joita ei mallistosta löydy, katsotaan jos siihenkin löytyisi ratkaisu.

Ihania sisustuskuvia nupeista lipastoineen jne. voi linkittää Instagramiin #nuppitaivas @nuppitaivas

Luontoa kunnioittaen käytän pakkauksissa kierrätysmateriaaleja.

Noutopiste: Käkimäentie 60, 33450 Siivikkala

+358 (0) 504399575

info@nuppitaivas.fi

HUOMIO: Garagemyymälästä löydät myös Sisustusliike LIVE WITH ME:n tuotteet sekä sen omasta verkkokaupasta www.livewithme.fi

LWM:N tyyli on rouhean rustiikkinen.

Valikko